نحوه کار کردن با کولر گازی

برندهای کولر گازی بسیارند که هر یک چندین مدل مختلف نیز دارند. به همین دلیل تنوع بالایی از ریموت کنترل کولر گازی وجود دارد. اما خوشبختانه کارکرد آنها مشابه و دکمه های روی ریموت اکثر برندها تقریبا یکسان است. مثلا ریموت کنترل کولر گازی جنرال، اجنرال، سامسونگ، گری و… از لحاظ کارکرد شبیه هم می باشند. تنها اختلافات جزئی در نام، علامت و یا بود و نبود یکی دو دکمه است که سبب تفاوت آنها می گردد.

اجاره کولر گازی در مجل اریا

کارکرد دکمه های ریموت کنترل کولر گازی

دکمه روشن / خاموش (START/STOP):

شما با زدن این دکمه، کولر را در حالت و تنظیماتی که در آخرین بار خاموش کرده‌اید، روشن می‌کنید.

دکمه انتخاب حالت کاری دستگاه (Operation Mode Selection) یا (Mode):

شاید این اصلی‌ترین دکمه روی ریموت کنترل کولر گازی است که دارای 4 حالت است و شما با هر بار فشار دادن آن می‌تواند حالت کولر را عوض کنید و نشانه یا تصویر هر یک از این 4 حالت، بسته به نوع کولر یا روی ریموت کنترل کولر گازی یا روی صفحه نمایش پنل داخلی نمایش داده می‌شود

Fan: شما با فعال کردن این گزینه کولر را در حالت فن قرار خواهید داد. در این حالت کندانسور یا موتور کولر خاموش شده و فن داخلی مشغول به کار است و همانند یک پنکه عمل می کند. بیشتر مختص فصل بهار است که شما نیاز به سرما یا گرما نداشته و احتیاج به جابجایی هوا دارید.

Cool: این گزینه که به شکل یک دانه برف است، مختص فصل تابستان بوده و با فعال کردن آن شما می‌توانید از سرمایش کولر لذت ببرید.

اگر باد کولر گازی در حالت cool خنک نیست، به مطلب”سرد نبودن باد اسپیلت“ مراجعه کنید.

Heat: این گزینه که معمولا به شکل یک خورشید است، مخصوص فصل زمستان بوده و باعث تولید گرما می‌شود.

در صورتی که هر گونه سوالی در خصوص این حالت کارکرد کولر دارید، به مطلب آموزشی کاراباما در رابطه با “گرمایش کولر گازی“ مراجعه کنید.

همچنین اگر قصد تست شیر برقی کولر گازی خود با استفاده از ریموت کنترل را دارید مقاله “علت خرابی، نحوه کار و تست شیر برقی کولر گازی” را مطالعه نمایید.

Auto: این گزینه کولر شما را در حالت اتوماتیک قرار داده و با تعیین دمای کولر، همیشه دمای کولر گازی را در دمای دلخواه شما قرار می‌دهد. این گزینه مختص استفاده در مواقعی است که شما برای مدت طولانی در جایی حضور ندارید و کولر گازی قادر خواهد بود دمای آنجا را چه در سرما چه در گرما تنظیم نماید. در این حالت کولر خود مد کاری سرما یا گرما را با توجه به دمای تنظیم شده و دمای اتاق انتخاب می کند.

توصیه می شود از این گزینه در هر شرایطی استفاده نشود، شاید بتوان مورد استفاده صحیح این گزینه را در اتاق سرور توضیح داد.

Dry: این گزینه کولر شما را در حالت خشک یا رطوبت‌گیر قرار می‌دهد. یعنی با فعال شدن این حالت، کولر مقدار بسیار بیشتری از رطوبت هوا را نسبت به حالت عادی از محیط دریافت می‌کند.

این گزینه بیشتر مخصوص مناطق معتدل مرطوب یا مناطقی است که داری هوای شرجی می باشد، مانند جنوب کشور.

دکمه تنظیم درجه حرارت اتاق (Room Temperature Setting) یا (Temp):

برای کم و زیاد کردن درجه هوا به کار می‌رود که معمولاً توصیه می‌شود دما روی 22 درجه تا 25 درجه تنظیم شود. زیرا این دمای تعادلی بدن انسان است و در این دما نه بدن شما عرق می‌کند و نه سرد می‌شود. توضیحات بیشتر در خصوص بهترین دما برای کولر گازی در سرما و گرما را در مقاله اختصاصی کاراباما در این مورد بخوانید.

 

دکمه انتخاب سرعت فن (Indoor Fan Speed Selector):
برای انتخاب چهار نوع سرعت: کم، متوسط، زیاد و اتوماتیک به کار می‌رود. شما می‌توانید با هر بار زدن این دکمه حالت دلخواه خود را تنظیم کنید و سرعت فن را انتخاب کنید. اگر در حالت اتوماتیک سرعت فن تنظیم گردد، کولر به صورت خودکار در ابتدای شروع به کار سرعت را تنظیم و به مرور کم یا زیاد می کند.

اگر فن کولر کار نمی کند به مقاله دلیل کار نکردن فن کولر گازی بروید و راهکارهای موجود را بررسی کنید.

دکمه (Jet Cool) یا Turbo
برای خاموش و روشن کردن Jet Cool کار می‌رود. معنی دکمه Turbo در کولر گازی یعنی بیشترین توان، با انتخاب این دکمه دستگاه با بیشترین قدرت خود به کار ادامه خواهد داد. در مدت زمان کوتاهی در حد 30 دقیقه دستگاه با حداکثر توان شروع به کار می نماید تا محیطی گرم را خنک نماید. سرعت فن بر روی ماکزیمم حالت خود در حالت cool قرار گرفته و دما بر روی مینیمم مقدار خود تنظیم می شود. دکمه super در کولر گازی یا دکمه strong در برخی برندها کارکردی مشابه با دکمه توربو دارند.

دکمه Swing:
این دکمه برای روشن و خاموش کردن حرکت دمپرها (پره‌های تعیین سمت باد) به سمت بالا / پایین به کار می‌رود. دقت کنید که نحوه کار این گزینه در کولرهای مختلف متفاوت است. مثلاً بعضی از کولرها فقط قابلیت بالا یا پایین شدن را داشته و بقیه موارد دستی می‌باشد.

دکمه روشن / خاموش ساعت زمان سنج (On / Off Timer):
برای تنظیم زمان روشن و خاموش شدن دستگاه به کار می‌رود.

دکمه تنظیم زمان سنج (Time Setting):
شما با زدن این دکمه می‌توانید زمانی را برای خاموش یا روشن شدن دستگاه انتخاب کنید.

دکمه تنظیم / توقف ساعت زمان سنج (Timer Set / Cancel):
برای تنظیم زمان سنج، هنگامی‌که زمان موردنظر را تنظیم یا متوقف می‌کنیم.

دکمه خاموش شدن خودکار (Sleep Mode Auto):
برای تنظیم خاموش شدن خودکار دستگاه به کار می‌رود.

دکمه جریان هوا (Air Circulation Button):
برای ایجاد جریان هوا بدون سرد و گرم کردن به کار می‌رود.

دکمه کنترل درجه حرارت اتاق (Room Temperature Checking):
برای کنترل درجه حرارت فعلی اتاق به کار می‌رود.

دکمه فیلتر پلاسما (Plasma):
برای روشن و خاموش کردن فیلتر پلاسما مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته: در صورتی که ریموت کنترل کولر شما خراب شده است، میتوانید با مراجعه به صفحه خرید ریموت کنترل کولر گازی اقدام به خرید یک ریموت کنترل جدید نمایید.

دکمه کنترل جهت وزش افقی (Horizontal Air Flow Direction Control) (در همه مدل ها موجود نیست):
برای تنظیم جهت وزش افقی به کار می رود.

دکمه تنظیم مجدد (Reset):
برای استفاده قبل از تنظیم ساعت یا بعد از تعویض باطری ها است

لینک های مرتبط

اجاره کولر

اجاره کولر در تهران

اجاره بخاری

اجاره بخاری در فضای باز

اجاره بخاری قارچی

اجاره کولر گازی

× 09123956601