10 برند برتر کولرگازی در سال 2017

پایان سال 2017 بسیار نزدیک است و در همین رابطه در نظر گرفتیم 10 برند برتر کولرگازی معرفی نماییم.

10 برند برتر کولرگازی در سال 2017

این تحقیقات برگرفته از سایت های معتبر خارجی می باشد که اقدام به نظرسنجی مردمی ( Ranker.com ) کرده و برند های محبوب را از دید مردم به نمایش گذاشته، و همینطور سایت های معتبر دیگر که اقدام به آنالیز و اعتبار سنجی کیفیت و تکنولوژی های برتر نموده است.

وقتی در مورد 10 برند برتر صحبت می کنیم باید بسیاری از جوانب را باید لحاظ کنیم. مثلا شرکتی است که کالای بسیار مرغوبی تولید می کند اما شاید از لحاظ طراحی و بازاریابی ضعیف تر عمل کند لذا در نظرسنجی های عمومی شاید نتواند رتبه مناسبی را کسب کند.

نظر سنجی ها عموما مطعلق به یک محدوده می باشد و گاهی شرکت ها برای آن محدوده بازاریابی هدف داری را در نظر نگرفته باشند.

به همین دلیل ما اقدام به انتشار 2 لیست متفاوت می کنیم. اول 10 برند محبوب دنیا از دید مردم ( که بسیار قابل اهمیت و مورد وصوق می باشد ) و لیست بعدی از نگاه کارشناسانه و با توجه به کیفیت و کارایی دستگاه که آن را در اختیار شما قرار می دهیم.

10 برند برتر در صنعت تولید کولرگازی از نگاه مردم در سایت Ranker.com :

1) دایکین – Daikin

دایکین توانسته در نظرسنجی پایان سال با اقتدار جایگاه نخست با 825 رای مثبت و 304 رای منفی در اختیار خود قرار دهد. این میزان رای به نسبت به دیگر رقبا بسیار شکفت انگیز می باشد. اما دایکین می بایست تحقیقات لازم برای دلیل حدودا 300 رای منفی را انجام دهد تا در ادامه ی راه اقتدار خود را حفظ نماید.

2) هیتاچی – Hitachi

شرکت ژاپنی هیتاچی توانسته رضایت 420 در مقابل 204 نفر را کسب نماید و جایگاه دوم را از آن خود کند. کولرگازی های هیتاچی یکی از با کیفیت ترین محصولات تهویه مطبوع می باشد که با استفاده از تکنولوژی روز دینا توانسته جایگاه خوبی در بین مردم کسب کند اما برای ارتقاع و نزدیک تر شدن به دایکین می بایست عزم خود را بیش از پیش جزم کند.

3) میتسوبیشی الکتریک -Mitsubishi Electric

برند نام و آشنای میتسوبیشی الکتریک که بین مردم ما به همراه ( میتسوبیشی دایا ) نیز به نیکی از آن یاد می شود توانسته جایگاه سوم را در این نظرسنجی از آن خود کند. 331 رای در مقابل 153 رای جایگاه سوم را برای میتسوبیشی به ارمغان آورده که فاصله خوبی را با دیگران ایجاد کرده.

4) کرییر – Carrier

برند نام و آشنای کرییر که در جنوب کشور ما نیز ان را به خوبی مشناسند توانسته در 184 در مقابل 152 رای جایگاه چهارم را کسب کند. فاصله جایگاه چهارم نظرسنجی مردمی و سوم را مشاهده نمایید. فاصله بسیار زیاد می باشد و میزان رای منفی میتسوبیشی با میزان رای مثبت کرییر یکی بوده و این اصلا برای این شرکت صورت خوشی ندارد.

5) پاناسونیک – Panasonic

شرکت پاناسونیک با طراحی مدل های زیبا و کیفیت نسبتا مطلوب توانسته جایگاه پنجم را برای این شرکت ثبت کند. 183 در مقابل 160 رای رقابت نزدیکی بین این شرکت و رقبای جایگاه چهارم و ششم رقم زده.

6) ال جی – LG

195 رای موافق به تنهایی می توانست ال جی را در جایگاه چهارم قرار دهد اما نارضایتی 185 نفر و رای منفی این شرکت را در جایگاه ششم نشاند تا ال جی راهی برای بهبود وضعیت خود بیاندیشد. ال جی که سال ها است تولید کننده کولر گازی می باشد بازار هدف خود را توان مالی میانه مردم در نظر گرفت و به همین سبب کمی از کیفیت روز دنیا عقب ماند و نتیجتا مردمی اگرچه کولر گازی با قیمت مناسبی را خریداری کردند اما از لحاظ کیفیت میزان نارضایتی بالایی نیز در این نظرسنجی یافت می شود.

7) بلو استار – Blue Star

شرکت هندی Blue Star ( ستاره آبی ) توانسته بین تمام بزرگان آمریکایی و ژاپنی جایکاه خوبی برای خود دست و پا کند و در نظرسنجی مردمی با 82 رای موافق و 74 رای مخالف امید به آینده روشنتری داشته باشد. اگرچه این میزان رای و اختلاف آن با رده های بالا بسیار زیاد می باشد اما برای یک شرکت هندی رتبه بسیار خوبی می باشد.

8) ولتاش – Voltas

از اینجا به بعد را میتوان رده هایی نامید که با اینکه رضایت نسبی را دارند اما نمرات و رای های منفی از مثبت برای آنها پیشی گرفته است . ولتاش با 92 رای منفی در مقابل 88 رای مثبت جایگاه هشتم را در بین نظرسنجی مردمی کسب کرده است.

9) شارپ – Sharp

برند نام و آشنای شارپ برای مردم ایران که بیشتر با تلویزیون و ال سی دی آن را میشناسیم توانسته جایگاه نهم را در بین این لیست کسب نماید. 105 رای منفی در مقابل 89 رای مثبت در پایان سال 2017 میلادی .

10) گیری – Gree

برند معروف چینی گیری توانسته در این نظرسنجی جایگاه دهم را کسب نماید. این برند معروف چینی که فروش بالایی چه با نام گیری و چه با نام های oem به سراسر جهان ارسال می کند توانسته 76 رای مثبت برای خود جمع کند و در مقابل 87 رای منفی نیز برای آنها ثبت شده است.

اما 10 برند برتر دنیا در سال 2017 میلادی از نگاه کارشناسان که برای خود ما از جذابیت بیشتری برخوردار است. 

بگذارید با شما صادق باشیم . اکثر وبسایت های دنیا که اقدام به انتشار لیست بهترین برند های دنیا می کنند شاید به دنبال منافع خود نیز باشند.

برای همین ما بسیاری از سایت های دنیا به همراه رتبه جهانی و داخلی آنها را رصد کردیم و از بین آنها لیستی که اشتراک بیشتری را داشت مورد ارزیابی قرار داده ایم.

این ارزیابی ها هم جنبه ی تکنیکالی دارد و هم رفتار بازاریابی و گشترش آن که البته جنبه ی تکنیکالی و کیفیت برتر بیشتر مورد برسی قرار گرفته است.

 

 

رتبه اول : دایکین – Daikin                           

دایکین به مانند بهترین دونده دوی ماراتن دست نیافتنی شده است. این برای چندمین سال است که دایکین جایگاه های نخست را از آن خود کرده است. همانند نظرسنجی مردمی دایکین در آنالیز و برسی تکنیکالی و مدیریتی نیز در جایگاه نخست قرار دارد. این برند ژاپنی توانسته با استفاده از تکنولوژی های مدرن و وسواس در تولید محصول با کیفیت هرساله پیشرفت داشته باشد و جایگاه نخست بدست آورد.

 

جایگاه دوم : هیتاچی – Hitachi     

ژاپنی ها صنعت تهویه را در اختیار خود گرفته اند. برند هیتاچی توانسته با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و توان مدیریتی خود جایگاه دوم بهترین برند کولرگازی جهان را از آن خود کند. انها امید دارند بتوانند در تدابیری که اتخاذ خواهند کرد فاصله خود را با دایکین کم کرده و حتی از انها پیشی بگیرند.

 

جایگاه سوم : بلو استار – Blue star    

شرکت هندی بلو استار در سال 1943 آغاز به کار کرد. آنها در سالیان اخیر به همکاری با شرکت بزرگ هیتاچی پرداختند و توانستند توسط تکنولوژی و علم این شرکت به نتایج خوبی هم برسند. بلو استار توانسته پس از هم گروه و شریک خود در رتبه سوم قرار بگیرد که یک دست اورد بسیار ارزشمند برای آنها می باشد. 

 

جایگاه چهارم : کرییر : Carrier    

بیل کرییر شرکت کرییر را در سال 1920 تاسیس کرد. شرکتی که توانسته یکی از بهترین تولیدکنندگان کولرگازی در سراسر دنیا باشد. این برند آمریکایی که در فلوریدا قرار دارد توانسته جایگاه چهارم بهترین برند کولرگازی جهان را از آن خود کند. کرییر معروف به تولیدکننده محصولاتی است که مصرف انرژی پایینی دارند.

 

جایگاه پنجم : ویرپول – Whirpool   

دیگر برند آمریکایی که پس از همتای خود قرار گرفته ویرپول نام دارد. این برند که دفتر مرکزی آن در میشیگان امریکا قرار دارد معروف است به کولرگازی که قیمت بسیار مناسبی دارد در حالی که از تکنولوژی روز دنیا استفاده می کند. چیزی که این شرکت را خاص کرده استفاده از تکنولوژی MPFI است.

 

جایگاه ششم : ولتاش – Voltas     

ولتاش یک شرکت هندی می باشد که در سال 1954 بنیان گزاری شده است. این شرکت که تمام توان خود را روی تولید کولرگازی و تهویه مطبوع گذاشته است توانسته اعتماد میلیون ها نفر در سراسر دینا را جلب کند برای اثبات این ادعا می توان به استفاده از محصولات ولتاش در برج خلیفه امارات و چندین پروژه دیگر اشاره کرد. 

 

جایگاه هفتم : پاناسونیک – Panasonic 

پاناسونیک یک برند ژاپنی می باشد که در سال 1918 تاسیس گردیده است. جالب است بدانید که این شرکت در ابتدا ماتسوشیتا الکتریک نام داشت که بعد ها به پاناسونیک تغییر نام داد. پاناسونیک به سبب استفاده از تکنولوژی های به روز دینا در کولر گازی خود مانند : اکوناوی  و  نانو-جی توانسته محصول خود بر سر زبان ها بیاندازد. 

 

جایگاه هشتم : ال جی – LG  

جایگاه ششم به یک شرکت نام و آشنای کره جنوبی رسیده است. ال جی با توجه به قیمت رقابتی و استفاده از تکنولوژی و امکانات بسیار خوب در کولرگازی خود توانسته کولرگازی با کیفیت تولید کند. از این تکنولوژی ها می توان به : جت کولینگ ، فیلتر های پلاسما و تکنولوژی اینورتر اشاره کرد. 

 

جایگاه نهم : توشیبا – Toshiba 

شرکت بسیار بزرگ توشیبا علاوه بر تولید تلفن و تلویزیون گولرگازی و چند محصول دیگر در تهویه مطبوع را تولید می کند. این شرکت محصولات بسیار با کیفیتی تولید می کند و شاید برای بسیاری جای تعجب داشته باشد که چرا در این جایگاه قرار گرفته است ؟ جواب سادست توشیبا به نسبت رقبا بالایی قیمت بیشتری دارد و همینطور شاید از تکنولوژی های خاص در دستگاه خود استفاده نمی کند. اما کیفیت و عمر طولانی این دستگاه انکار ناپذیر است. توشیبا توانسته با ایجاد تکنولوژی های خاصی نیز محبوبیت خود را افزایش دهد . تکتولوژی هایی مانند : سیستم تمیزکننده توربو و کنترل رطوبت. 

 

جایگاه دهم : ترین – Train  

برند ترین را اکثرا با نام محصولات آشپزخانه میشناختند. بعد ها این شرکت وارد محصولات خانگی شد و پس از آن اقدام به تولید کولرگازی کرد و با پیشرفتی که داشت توانست بازار بسیار خوبی برای خود دست و پا کند. شاید بتوان گفت این شرکت به دلیل کالای جامع و کامل خانگی که دارد توانسته مشتریان خود را جذب کند اما در کنار این استفاده از تکنولوژی تولید اکسیژن که توسط 3 فیلتر انجام میشود و همینطور تصویه کننده محیط توانسته محصول با کیفیت و خوبی را تولید کند و نهایتا به جایگاه ارزشمند دهم برسد. 

 


همانطور که در شروع مطلب عنوان کردیم مقایاس های ارزیابی هم تولید دستگاه با کیفیت ، هم تکولوژی های استفاده شده و همینطور بازار فروش کن و میزان فروش ان به سراسر دینا می باشد.

وگرنه در این لیست جای میتسوبیشی که به حق یکی از بهترین دستگاه های کولرگازی جهان است احساس می شود. دیگر شرکت هایی هم هستند که دستگاه های با کفیتی دارند اما همانطور که عرض کردیم مقیاس ها هم جنبه تکنیکالی دارد و هم مدیریتی و بازاریابی.

× 09123956601